Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb ris à la Malta

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Toppengott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg risgrynsgröten i en stor skål. Vispa grädden med vaniljsockret. Blanda ner den vispade grädden i risgrynsgröten och rör om noga.
  2. Halvera druvorna. Skala och dela kiwin i mindre bitar, skala och dela mandarinen i klyftor.
  3. Lägg ris à la Maltan i glas eller små skålar och fördela fruktsalladen över.
  4. Tips! Man kan som ombyte även ha bananbitar, hallon m m i fruktsalladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.