Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabba fiskgrytan

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabbt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina och skär fisken i bitar. Fräs grönsakerna i smör ett par minuter. Tillsätt buljong och crème fraiche och låt koka ihop ett par minuter.
  2. Salta fiskbitarna och lägg dem i grytan med paprika och dill. Sjud samman under lock 3-4 minuter. Smaksätt med citronsaft, salt och peppar. Red av under omrörning.
  3. Servera med kokt pressad potatis och sallad

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Babbe 27 mars 2009

    Den här fiskgrytan var god och lättlagad. Det var inte sista gången som jag lagade till den, tack för den, kram Babbe

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.