Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabba matjessillen

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt och enkelt får man en god sillrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt sillfiléerna rinna av ordentligt, torka gärna av med hushållspapper (ev spad tunnar ut såsen). Skär dem i mindre bitar.
  2. Blanda majonäs med gräddfil, kaviar och kapris. Klipp gräslöken och rör ner det mesta i såsen, spara lite gräslök till garnering.
  3. Vänd ner sillen i såsen. Låt vila kallt i ca 1 timme.
  4. Inför servering: Lägg upp sillen på serveringsfat. Skala och grovhacka ägget. Lägg en sträng av ägg och gräslök längs hela fatet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.