Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabblagad kycklingfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabb och gott med en supergod sås! Mmmmm.....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman paneringen i en plastpåse. Lägg i kycklingfiéerna, blås luft i påsen och skaka runt så att paneringen fastnar på alla kyckligfiléernas sidor.
  2. Stek filéerena gyllenbruna, häll på calvados. Bränn av (inte under fläkten) och ha ett lock till hands.
  3. Blanda grädde med senap, tillsätt dragon och häll över. Låt puttra samman till filéerna är möra.
  4. Servera med ris eller potatis och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.