Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sockerfria chokladbiskvier

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Ärligt talat, inte lika goda som vanliga, men helt ok ändå.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skålla och mal mandeln. Blanda med sötningsmedel och grädde till önskad konsistens och smaka försiktigt av med mandelessens. Blanda mandelmassan med 2 äggvitor till en smidig smet och klicka ut 12 kakor på plåt med bakplåtspapper på. Grädda i 10-12 minuter på 175 grader. Låt kallna helt. Rör samman smör, kakao, sötningsmedel och smaksättning till fyllningen och smaka av. Bred fyllningen lite toppigt på bottnarna och låt dem stå kallt, gärna i frysen i minst en timme. Smält 100 g choklad och doppa sidan med kräm i chokladen. Låt stelna i kylskåp.
  2. För päronbiskvier kan man ersätta kakaon i fyllningen med päronessens.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.