Skala alla rotfrukterna och skär i cm stora tärningar.
Sätt på tryckkokaren på spisen. Värm oljan lätt och fräs kyddorna försiktigt. Lägg i alla grönsakerna och låt fräsa på låg värme i ca 5 minuter. Tillsätt salt och peppar. Häll på vatten så att det täcker grönsakerna och tillsätt ytterligare 2 dl vatten.
Sätt på locket och värm tills 2 ringar kommer upp. Drag ned värmen och låt koka i 10 minuter. Tag tryckkokaren från värmen och låt svalna.
Öppna locket och mixa soppan hastigt med stavmixer. Ju mer du mixar desto slätare soppa får du. Salta och peppra efter smak.
MRM
Tack för att du delade med dig av denna otroligt goda och lättlagade soppa!
Hade ingen tryck-kokare utan gjorde detta i vanlig kastrull och det gick bra det också.
Verkligen värd att testa för dem som inte gjort det redan.
Med varma hälsningar
Michaela
MRM Tack för att du delade med dig av denna otroligt goda och lättlagade soppa! Hade ingen tryck-kokare utan gjorde detta i vanlig kastrull och det gick bra det också. Verkligen värd att testa för dem som inte gjort det redan. Med varma hälsningar Michaela