Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Soppgryta med potatis och spenat

 
Skriv ut

God vegetarisk gryta. Den som inte gillar koriander tar persilja istället.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs lök och vitlök tillsammans med spiskummin i olja. Tillsätt chili, koriander, linser och potatis. Blanda i tomatkrosset och späd med vatten.
  2. Smula ner buljongtärningen och låt allt koka på svag värme under lock tills potatis och linser blivit mjuka, ca 15 minuter. Skölj spenaten och blanda i. Salta och peppra. koka ytterligare 5 min.
  3. Servera med yoghurt blandat med hackad koriander.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.