Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sorbet på Campari och passionsfrukt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

En lättlagad och exotisk efterrätt på passionsfrukt och Campari

Ingredienser

Instruktioner

Häll vatten och socker i en kastrull, låt koka upp och sedan sjuda i 5 minuter. Ta kastrullen av plattan och låt svalna. Halvera passionsfrukterna och ta ut fruktköttet, kärnor och saft med en sked. Rör om. Blanda passionsfruktsröran med Camparin och sockerlagen i en plastbytta och ställ den i frysen. Det brukar ta 2 timmar att frysa sorbet. Rör i sorbeten varje halvtimme. Servera som den är, med säsongens frukt eller med lite vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.