Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spagetti Carbonara

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En riktigt god skidåkarlunch. Rätten smakar allra bäst rykande varm. Mal gärna lite extra svartpeppar över Carbonaran.

Ingredienser

Instruktioner

Stek baconet i en stekpanna och låt det rinna av på hushållspapper. Blanda äggulor, ost, grädde och peppar i en bunke. Lägg tillbaka den nykokta och avrunna spagettin i grytan och rör ner ägg- och ostblandningen. Tillsätt baconet. Vänd samman och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.