Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spaghetti Carbonara à la Melker Andersson

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god variant där baconet är utbytt mot fläsk.

Ingredienser

Instruktioner

Koka spaghettin i lättsaltat vatten i en kastrull. Fräs fläsk och lök i en stekpanna, tillsätt vitlöken mot slutet, den får inte ta färg. Blanda äggulor, grädde och hälften av osten i en bunke. Häll av vattnet och lägg tillbaka pastan i kastrullen, rör ner fläsk, lök och vitlök. Tillsätt äggblandningen och rör om. Mal svartpeppar över carbonaran. Toppa med resten av osten. En sallad är gott att servera till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.