Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sparris och melonsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Sparris är en härlig vårprimör, detta är gott till grillade rätter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienserna till dressingen. Skär bort den nedre grova delen av sparrisen. Koka upp lättsaltat vatten och citronsaft i en låg, vid panna. Lägg i sparrisen och koka sakta under lock tills den är mjuk, men fortfarande har tuggmotstånd, ca 5 minuter.
  2. Häll av vattnet, spola sparrisen i kallt vatten och låt den rinna av. Skär melonköttet i små tärningar. Arrangera sparris och melon på ett fat. Ringla över dressingen.
  3. Hyvla över parmesanosten vid serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.