Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sparrissallad med prästost

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Sparrissalladen får en extra kick av prästostbitarna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Portionerna är beräknade som bufféportioner.
  2. Koka 32 sparrisar i saltat vatten. Kyl i isvatten.
  3. Skiva resterande sparris tunt och lägg i kallt vatten, dela tomaterna på längden. Bryt osten i bitar. Lägg upp på fat och ringla över olivolja. Smaka av med salt och svartpeppar. Garnera med den tunt skivade sparrisen och krasse.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.