Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenat- och linstoppade pannkakor

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Nystekta pannkakor är alltid gott! Med en nyttig och god spenatröra med lite sting, mättar de bra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka linserna enligt anvisning på förpackningen. Vispa ägg, 1 dl mjölk, vetemjöl och ½ dl av linserna slätt. Krydda med gurkmeja och salt. Vispa ner 1 dl mjölk till. Stek 4 pannkakor i smör.
  2. Klyfta tomaterna och strimla salladslöken. Fräs i smör tillsammans med spenat, ingefära och 1 dl linser. Krydda med salt, peppar, garam masala och chilipeppar.
  3. Toppa pannkakorna med röran, en klick yoghurt och koriander.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.