Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenat- och pepparrotsrisotto med kallrökt lax

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Bra träningsmat - middag

Ingredienser

Instruktioner

Koka råriset enligt anvisningarna på paketet men byt 3 dl av vattnet mot kokosmjölk. Blanda i pepparrot. Styrkan på pepparroten kan variera en hel del så ta hellre mindre om du är känslig och komplettera när risotton är klar och kan provsmakas. Blanda ner spenaten i risotton. Servera med kallrökt lax, sallad och tomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.