De spenatfyllda rödtungsfiléerna får fin färg av de rosa räkorna och forellrommen.
Stora rödspättafiléer kan fyllas på samma sätt.
Instruktioner
- Fyllning:
Koka upp grädden i en liten panna. Blanda i den förvällda spenaten och sjud någon minut. Krydda och låt svalna.
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Lägg ut fisken på en skärbräda och krydda. Fördela spenaten på fiskfiléerna och vik ihop. Lägg fiskrullarna i en smord ugnssäker form. Ringla över vinet. Sätt in formen mitt i ugnen i 15-20 minuter tills fisken är klar. Gör såsen under tiden.
- Såsen:
Koka upp grädden och vinet i en liten kastrull. Sjud ca 5 minuter. Lägg i räkorna och koka någon minut. Ta kastrullen från värmen och blanda i rom och dill.
- Fördela såsen över fisken. Servera med pressad potatis.
Publicerat den
9 juni 2016
Liknande recept
Skriv kommentar