Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenatpaj med lax och ingefära

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bekvämt och lättlagat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Riv potatisen fint. Blanda alla ingredienser till degen och tryck ut i en pajform. Förgrädda pajskalet cirka 10 minuter.
  3. Tina spenaten och skär den grovt. Fördela spenaten i pajskalet. Lägg tunna laxskivor som ett täcke över.
  4. Vispa ihop ägg, mjölk, ost, ingefära, salt och peppar. Häll det över pajen.
  5. Grädda mitt i ugnen i cirka 30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.