Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenatsås med vitlök och gräddfil

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Denna spenat fick jag alltid som liten till fisk och potatis. Även om man inte tycker om spenat brukar man älska den här!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina den frysta spenaten i en kastrull. Finhacka vitlöksklyftan och stek den i smöret, den ska inte bli brun. Strö mjölet över vitlöken och rör om. Värm spenaten försiktigt i kastrullen och när den är genomvarm häller du i vitlökshacket. Rör om. Ta bort kastrullen med den heta spenaten från plattan och häll i gräddfilen, rör om ordentligt och salta.
  2. Serveras till all typ av fisk och kokt eller stekt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.