Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Steak au poivre congolais

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Congolesisk pepparstek.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta biffarna och rulla dem i den krossade papparn. Stek dem hastigt och lägg upp dem på ett fat. Häll av stekfettet och köttsaften i en kastrull tillsätt grädden och låt ett koka upp.
  2. Torka ur pannan,lägg tillbaka biffarna och slå på spriten och tänd på. Häll såsen över biffarna och lägg lock på. Låt det dra i 10 min.
  3. Servera med Pommes soufflées alt. Pommes frite.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.