- Serverar: 2 portioner
- Tid: 10 minuter
Skriv ut
Det här är en rätt som en vän lärde mig för länge sedan och har varit jättepopulär hos alla som ätit den. Vet inte hur många gånger jag har fått göra det när folk kommer över och hur många som har frågat om receptet. Det går snabbt att göra, är lätt och supergott!
Instruktioner
- Sätt på en stekplatta med stekpannan på så att den värms upp. Ha inte i smör eller någonting. Temperaturen ska vara medelvarm, brukar själv ha på 8 av 14.
- Medan plattan värms upp så lägg upp en tortillia på en tallrik, täck hela tortillian med salamin, oftast brukar det behövas 5 stycken.
- Lägg därefter några ruccolablad, så att det ligger glest över hela salamin. Täck därefter med skivad ost så att hela tortillian är täckt. Sedan läggs en till tortillia över.
- Detta ska nu stekas. Så lägg den i stekpannan, utan smör eller någonting. Jag brukar steka den sidan med ost på först, det hjälper när man sedan ska vända den om osten smält lite. Stek sedan på båda sidorna tills de blir gyllenbruna. Ta ur dom ur pannan och skär i fyra bitar.
Serveras och äts direkt.
Publicerat den
21 september 2010
Liknande recept
Skriv kommentar