- Serverar: 6-8 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
En stor, saftig färslimpa med inbakade grönsaker och ett täcke av bacon. Servera den när det är många som slagit sig ned vid middagsbordet.
Instruktioner
- Skala och hacka löken. Rensa paprikan och hacka den och sellerin. Smält matfettet i en stekpanna och fräs lök, paprika och selleri tills grönsakerna är mjuka, 5 - 10 minuter.
- Blanda färsen med salt, chilipulver och ägg i en bunke. Blanda ned havregryn, tomater och grönsaker i färsen. Häll färsen i en avlång bakform och lägg på baconskivorna. Grädda i mitten av ugnen i 175° 1 - 1 1/2 timme eller tills färsen är genomgräddad.
- Låt färslimpan vila ca 10 minuter innan den serveras.
Publicerat den
12 mars 2008
Liknande recept
Skriv kommentar