Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strimlad biff i wraps

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Greppvänliga biffwraps med sting av pepparrot.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda kryddorna och gnid in köttet med dem. Stek köttet i oljan på hög värme, 2 minuter per sida. Lägg köttet att vila på en skärbräda 10 minuter.
  2. Skölj och skiva tomaterna. Strimla köttet. Blanda majonnäs och färskost, bred tortillabröden. Fyll bröden med sallad, tomater och biff, rulla ihop.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.