Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strimlad biff med svamp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god och krämig rätt som går snabbt att laga. Kokt ris, potatis eller pasta passar bra till!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken fint, skär bifften i strimlor, ansa svampen och skär den i mindre bitar. Bryn lök, kött och svamp var för sig i smör i en stekpanna, krydda med salt och vitpeppar.
  2. Lägg över löken i en gryta, pudra över vetemjölet och rör om. Sätt grytan på värme och rör ner mjölk och crème fraiche, lite i taget. Tillsätt svampen och låt puttra på svag värme i 5 minuter. Krydda med salt och malen vitpeppar.
  3. Strimla den färska basilikan. Lägg upp biffen på varmt serveringsfat och häll stuvningen över. Dekorera med strimlad basilika.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.