Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strimlat kött med äggnudlar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt, enkelt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tillaga och skölj nudlarna enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skölj och skiva purjon, gärna på snedden. Skär svampen i bitar.
  3. Hetta upp fett i en wok eller stor stekpanna. Stek köttet tills det fått färg på båda sidorna. Blanda i purjo och svamp och fortsätt att steka tills de börjar mjukna och köttet är färdigt. Blanda i såsen och sedan nudlarna och värm upp alltsammans. Strö över nötterna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.