Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stuvad blomkål med stekt fläsk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Stekt rimmat fläsk med svål, är gott till alla sorters stuvade grönsaker och stuvad blomkål är en höjdare...en husmans klassiker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ge blomkålen ett hastigt uppkok i lättsaltat vatten och låt den rinna av i en sil.
  2. Fräs margarin och mjöl i en kastrull och späd med mjölk. Småkoka i 5 minuter och smaka av med salt, peppar och persilja.
  3. Vänd ner blomkålen försiktigt.
  4. Stek fläsket med svålkanten knaprig och servera kokt potatis till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.