Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stuvade grönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

gott med stuvningar till skinka, bacon, korv eller köttbullar. Ja mer tips finns nog det passar till

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa grönsakerna och skär dem i bitar. Koka upp vatten och salt. Lägg i grönsakerna och koka dem nätt och jämnt mjuka.
  2. Smält under tiden fettet i en kastrull. Rör ner vetemjölet. Späd med grönsaksspadet när grönsakerna är färdigkokta och låt stuvningen koka 3-5 min. Späd mot slutet av tiden med grädde eller mjölk.
  3. Blanda ner grönsakerna och smaka av med salt och peppar. Tillsätt persilja.
  4. Låt stuvningen bli riktigt varm. Servera

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.