Instruktioner
Skala potatisen och lägg i en kastrull med kokande lättsaltat vatten. Det ska inte vara mer vatten än att det knappt täcker potatisen. Koka upp igen och sjud på medelvärme under lock, 5 minuter.
Dela fiskfiléerna på mitten och lägg dem på smorda smörpapper, använd gärna dubbelt papper. Salta och peppra. Riv över citronskalet.
Ansa och skär champinjoner i bitar. Skär tomaterna i klyftor och kärna ur dem med kniv. Skär tomatköttet i tärningar. Fördela svamp och tomater över fisken.
Skiva salladslök, dill och basilika. Blanda med crème fraiche. Klicka eller bred röran över fisken.
Vik ihop smör papperet till ett paket och lägg den överst i kastrullen ovanpå potatisen. Paketet ska inte ligga i vattnet utan på potatisen. Lägg på lock.
Efter 10 minuter är fisken och potatisen klara. Ta försiktigt upp paketen ur kastrullen och häll av vattnet från potatisen.
Lägg upp potatis och fisk på tallrikarna. Häll skyn från paketen över fisken. Servera med sallad.