Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Supergod Musli

(1 kommentar)  
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Supergod musli som äter till filet

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop alla ingredienser förutom honung, rapsolja och vatten i en bunke. Ringla över rapsoljan, honungen, droppa över vattnet och arbeta samman muslin. Ta fram en stor plåt som har lite djup, lägg på bakplåtspapper och fördela müslin på hela plåten. Rosta i ugnen på 175 ° i ca 20 min, rör om ofta och hacka sönder klumpar. Om müslin fortfarande är seg och fuktig, rosta lite till. Förvara i glasburk med tättslutande lock.
  2. (När jag gör den brukar jag dela upp müslin på 2 plåtar som jag gräddar efter varandra. Annars tar det så lång tid att få den krispig. Seg müsli är ju inget kul!)

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • vegannika 7 augusti 2012

    Supernöjd med detta recept. Har gjort det flera gånger men först nu kommit ihåg att ge lite respons :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.