Supergod musli som äter till filet
Instruktioner
- Blanda ihop alla ingredienser förutom honung, rapsolja och vatten i en bunke. Ringla över rapsoljan, honungen, droppa över vattnet och arbeta samman muslin.
Ta fram en stor plåt som har lite djup, lägg på bakplåtspapper och fördela müslin på hela plåten. Rosta i ugnen på 175 ° i ca 20 min, rör om ofta och hacka sönder klumpar. Om müslin fortfarande är seg och fuktig, rosta lite till. Förvara i glasburk med tättslutande lock.
- (När jag gör den brukar jag dela upp müslin på 2 plåtar som jag gräddar efter varandra. Annars tar det så lång tid att få den krispig. Seg müsli är ju inget kul!)
Publicerat den
8 januari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Supernöjd med detta recept. Har gjort det flera gånger men först nu kommit ihåg att ge lite respons :)