Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Surdegsmacka med fänkålssallad och citronstekt tofu

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En matig och otroligt god supermacka. Fänkål och gurka går jättebra ihop med syrliga smaker, som den här citronstekta tofun. Laktosfri, glutenfri och äggfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop samtliga ingredienser till fänkålssalladen.
  2. Skiva tofun i cm-tjocka skivor. Blanda ihop citronskal, citronsaft,, olivolja, sojasås och citronpeppar. Häll över tofun och låt allt marinera i minst 30 minuter.
  3. Stek tofun gyllene. Rosta brödskivorna. Toppa de rostade brödskivorna med fänkålssallad och citronstekt tofu.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.