Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brödrutor med tofu och solrosfrön

 
  • Serverar: 12-14 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jag hittade det här receptet på nätet men jag har inte hunnit prova det än. Lät intressant med tofu.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Blanda mjöl med bakpulver. Riv ned tofun grovt och häll i rapsolja, yoghurt, örtsalt och kummin. Knåda blandningen till en deg på bänken och kavla sedan ut den till en platta, ca 1-1 1/2 cm tjock. Skär ut rutor och lägg på bakplåtspapperklädd plåt. Pensla rutorna med ägg och strö över solrosfrön.
  3. Grädda i mitten av ugnen i ca 8 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.