Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Susannas rågbröd med soygurt

 
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ett saftigt och kryddigt veganskt rågbröd

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna i en bunke och häll i en ströad form. Grädda i mitten av ugnen på 175-200 grader
  2. Välj gärna en tjockare naturell soygurt, ej sötad eller smaksatt. Blanda ingredienserna i en bunke och häll i en ströad form. Grädda i mitten av ugnen på 175-200 grader

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.