- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme 5 minuter
Skriv ut
Möra köttkuber tillsammans med salladslök och champinjoner i tomatsky blir en härlig middagsrätt. Låt köttet steka tills det blir riktigt mört.
Instruktioner
- Skär köttet i kuber och skär salladslökarna i cm-stora bitar. Dela champinjonerna om de är stora. Värm oljan i en stekgryta och bryn köttet tills det fått färg. Krydda med salt och peppar. Ta upp köttet ur grytan.
- Fräs salladslök och champinjoner i grytan ca 5 minuter. Lägg tillbaka köttet i grytan och tillsätt buljong, vin, tomatpuré eller chilisås och timjan. Låt alltsammans puttra på svag värme ca 40 minuter eller tills köttet är mört.
- Smaka av och krydda ev mer. Servera rätten med pasta eller potatis.
Publicerat den
12 mars 2008
Liknande recept
Skriv kommentar