Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svärmors biffpanna

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 5 minuter
Skriv ut

Möra köttkuber tillsammans med salladslök och champinjoner i tomatsky blir en härlig middagsrätt. Låt köttet steka tills det blir riktigt mört.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i kuber och skär salladslökarna i cm-stora bitar. Dela champinjonerna om de är stora. Värm oljan i en stekgryta och bryn köttet tills det fått färg. Krydda med salt och peppar. Ta upp köttet ur grytan.
  2. Fräs salladslök och champinjoner i grytan ca 5 minuter. Lägg tillbaka köttet i grytan och tillsätt buljong, vin, tomatpuré eller chilisås och timjan. Låt alltsammans puttra på svag värme ca 40 minuter eller tills köttet är mört.
  3. Smaka av och krydda ev mer. Servera rätten med pasta eller potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.