Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svärmors kakor

 
  • Serverar: 15-20 portioner
Skriv ut

Kanongoda och lättbakade

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör och strösocker pösigt. ( jag använder elvisp ). Tillsätt potatis - och vetemjöl. Rulla runda bollar och tryck till dem lite. Lägg på bakplåtspapper.
  2. Grädda i 175 grader i ca. 10 - 15 minuter eller tills man ser att de börjar bli svagt ljusbruna nertill.
  3. Låt kakorna bli kalla.
  4. Blanda ihop alla ingredienser till fyllningen. Lägg fyllningen på hälften av de färdiggräddade kalla kakorna, lägg sedan en kaka ovanpå.
  5. Alltså är det 30 gräddade kakor så blir det 15 stycken med fyllning.
  6. Godast att äta direkt från frysen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.