Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

svärmors kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Enkel uppskattad kycklingrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Koka riset gärna med lite flytande buljong. Stek kycklingen i valfri storlek, krydda med alla kryddor. Skiva champinjonerna och fräs dessa i lite olja, blanda i tomatpuren, fyll på med grädden. Lägg det kokta riset i en ugnsform, smörj den lätt med olja. Lägg kyckling samt champinjonfräset ovan riset, riv ost och gratinera tills det får färg i ugn c.a 200 grader. Blir det för lite vätska kan man fyll på med lite mer mjölk. Serveras med en färsk sallad, alternativ kokt broccoli.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.