Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svamp- och kasslercarbonara

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En rätt som inte är lika kaloririk som den vanliga carbonaran. Lätt som en plätt att svänga ihop är den också. 483 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen. Skala och hacka löken, ansa och strimla svampen. Skär kassler i små bitar. Skrubba citronen i ljummet vatten, riv skalet.
  2. Fräs lök, svamp, kassler och citronskal i oljan. Tillsätt plockad persilja, salt och peppar. Toppa pastan med svampröra och äggulor i sina skal. Flaga över osten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.