Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svamp- och lökmuffins

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Svamp i bakverk ger ett speciellt smakäventyr. Våga pröva! Färska, torkade eller konserverade svampsorter. Om du använder konserver, tänk på att de ofta är saltade och att extra salt då kan uteslutas.

Ingredienser

Instruktioner

Fräs svampen i oljan och låt svalna. Blanda mjöl, bakpulver, havssalt, peppar och friterad lök i en skål. Vispa äggen pösigt i en annan skål och rör sedan försiktigt ner olja, mjölk och svampfräs i äggsmeten. Rör sedan ner mjölblandningen försiktigt i äggsmeten. Skeda upp smeten i muffinsformar. Grädda i 200 grader ca 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.