Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svampfylld lövbiff med örtstekt potatis och senapssås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott! Lättlagat!

Ingredienser

Instruktioner

Banka ut biffarna ( 150 g i varje ) så de blir lövtunna. Skiva svampen och fräs den med en halv finhackad lök. Lägg svampen på ena halvan av biffen och vik över den andra delen. Stek dem på medelvärme, 1½ minut. Häll ca 2 dl vatten i stekpannan och låt biffen bräsera. Skala och tärna potatisen och koka den färdig. Häll av vattnet och lägg potatisen i en stekpanna och bryn den färdig. Tillsätt saalt och peppar samt örter mot slutet. Används torkade örter fräses de med från början. Lyft upp biffarna och lägg i 2 msk senap samt buljongtärningen i resterande vätska efter biffen. Tillsätt grädde eller mjölk. Koka upp, red av med maizena om det behövs. Smaka av och njut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.