Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

sweet chili torsk

 
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En god fiskrätt som passar till vardag och fest.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg fiskblocken i en ugnsfast form, krydda med citronpeppar. Fräs lök och paprika (strimlor) i en kastrull Blanda i vitlök, cremefraiche, buljongtärning och låt koka ihop. Slå blandningen över fisken och gratinera i 175 grader ca 30 min eller tills fisken är klar.
  2. Äts med pressad potatis och en grönsallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.