Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Syltkaka med havrefrästäcke

 
Skriv ut

Lättbakad och uppskattad bjudkaka!

Ingredienser

Instruktioner

Rör ihop ägg, strösocker och vaniljsocker. Blanda försiktigt ner smör och sist mjöl. Häll i smord och bröad form med en diameter på 22 cm. Grädda kakan på nedersta falsen i 175 grader i ca 30 minuter. Smält smöret till havrefrästäcket. Blanda ner havregryn och socker. Ta ut kakan och bred ut sylt och fördela havrefräset. Grädda ytterligare 10 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.