Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

syrlig cheesecake med chokladbotten

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Mycket uppskattad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa digesstivekexen till smulor. Smält smöret och ta kastrullen från värmen. Lägg i chokladen och rör om tills det smält. Rör ner kexen. Häll i en form med avtagbar kant. Platta till och täck hela botten.
  2. Visapa ihop cream cheese, kondenserad mjölk och äggen till en slät kräm. Tillsätt citronskal och ca ½ dl citronsaft. Häll smeten i formen på chokladbotten. Grädda i 175 grader i ca 45min. Låt kakan svalna helt innan den lossas från formen. Skär med kniv runt kanterna först. Garnera gärna med hallon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.