Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Szechuan och kokosräkor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Szechuan & kokosräkor

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg nudlarna i hett vatten och låt de ligga i 3 minuter, spola dem kalla. Låt sedan nudlarna rinna av. Hetta upp oljan i en wok eller stekpanna. Stek grönsakerna hastigt på hög värme. Tillsätt woksås Szechuan och kokosmjölk samt nudlarna och låt det koka någon minut. Smaka av med salt och peppar och vänd i räkorna precis innan servering.
  2. Tips – Det passar lika bra med kräftstjärtar eller surumi i detta recept.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.