Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacosallad med kyckling

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här texmexinspirerade kycklingsalladen är lätt att tillaga och hela familjen kommer att älska den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta av skinnet från kycklingen och strimla den. Strimla även kycklingköttet. Lägg köttet och skinnet i en stor salladsskål. Skölj och skär tomaterna i klyftor. Skiva löken fint. Dela, skala och skiva avokadon tunt. Dela oliverna på hälften. Grovhacka koriandern. Finstrimla isbergssalladen.
  2. Blanda tomatklyftor, lök- och avokadoskivor, oliver och koriander med kycklingen. Ställ åt sidan.
  3. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg tacoskalen på en plåt och rosta dem i ugnen cirka 5 minuter tills de är varma och knapriga. Ta ut dem ur ugnen och låt dem svalna. Bryt varje skal i 8 bitar när de är tillräckligt svala för att hanteras.
  4. Blanda ner tacoskalen och salladen i salladsskålen. Blanda ingredienserna försiktigt så att inte avokadon osas. Servera med gräddfil.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • friday88 23 december 2009

    Det låter riktigt spännande och det kan hända att detta testas i helgen. om inte så kommer du få ett betyg när vi har testat denna rätten. Tack för ett spännande recept!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.