Goda, enkla att baka och oemotståndliga med sitt nötiga chokladlock.
Instruktioner
- Ger ca 12 kakor
- Förvärm ugnen till 150 grader. Blanda de första 10 ingredienserna i en skål. Tillsätt försiktigt oljan, 1 msk i taget och rör om tills dess att blandningen blir till en mjuk, smulig deg.
- Dela upp den i 12 lika stora delar och rulla dem till bollar och placera ut på på en plåt klädd med bakplåtspapper. Grädda i 12 minuter eller tills kakorna blivit gyllenbruna.
- Ta ut kakorna och låt dem svalna på galler. Smält apelsinchokladen under omrörning i en skål över vattenbad. Doppa kakornas ovansida i den smälta chokladen och låt stelna på galler i ca 10 minuter. Smält under tiden den vita chokladen i en skål över vattenbad. Använd en kniv eller sked för ringla den vita chokladen över kakorna, låt stelna och servera.
Publicerat den
15 november 2011
Liknande recept
Skriv kommentar