Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tagliatelle a la Garbo

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Recept från f.d restaurang Garbro på Blekingegatan på Söder i Stockholm. Tomaterna gör att man tror att det är dubbelt så mycket rökt lax i rätten, än vad det egentligen är. Tänk på att receptet är för 1 (en) person.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär laxen i sockerbitsstora tärningar.
  2. Snitta tomaterna och doppa dem ett ögonblick (10 sek) i kokande vatten. Dra av skalet och skär tomaterna i grova tärningar.
  3. Skär vitlöken i tunna skivor.
  4. Häll oljan i en vid panna. Fräs lax, tomater och vitlök på hög värme ett par minuter. Späd med grädde och sjud en stund.
  5. Koka spagettin. Portionera i djupa tallrikar. Häll såsen över och toppa med lite hackad persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.