Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tandoori kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Receptet kommer från den tiden jag var särbo med en Indisk kock.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Ta bort skinnet på kycklingdelarna. Gnid in salt och citronsaft i dem. Låt dem ligga och vila ca: 30 minuter och vänd dem då och då.
  3. Blanda ihop alla ingredienserna till marinaden. Torka av kycklingdelarna och lägg dem i marinaden över natten.
  4. Grilla eller stek kycklingbitarna högst upp i ugnen i ca: 20 minuter eller tills de är klara. Vänd dem några gånger under tiden så bitarna får fin färg runt om.
  5. Servera med kokt ris, citronklyftor och skivad paprika.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.