Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tant Malins fromage

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En citrusfromage som är mycket, mycket god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv skalen av apelsin och citron och pressa ur saften. Vispa äggulor vitt och poröst och blanda ned fruktskalen. Värm fruktsaften, lös upp gelatinet och blanda ned det i äggsmeten.
  2. Rör ihop och blanda ned gräddfil och crème fraiche och vänd ned äggvitorna, som du vispat till hårt skum. Häll upp smeten i formar som får stå i kyl ca 12 timmar. Dekorera med färsk frukt och vispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.