Spännande smaker i en frasig paj.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Lägg ut ett bakplåtspapper på en plåt och kavla ut tinade degplattor till dubbel storlek. Dela varje ark i tre delar och lägg på plåten.
- Rita en liten fyrkant inne i varje degruta med ca 1 cm kant runtom. Nagga den lilla fyrkanten med en gaffel. Pensla med det uppvispade ägget och sätt in i ugnen 10-15 minuter.
- Skiva jordgubbarna och lägg dem i en kastrull. Häll på flädersaft och koka upp. Låt svalna.
Ta bort kanterna på getosten och mosa med florsocker.
- Använd gaffel och tryck in den perforerade fyrkanten i mitten så att kanten står upp mer. Lägg en klick av getostkrämen på smördegrutorna och toppa med jordgubbskompotten och någon färsk jordgubbe.
Pudra över med florsocker och garnera med citronmelissblad eller mynta.
Publicerat den
25 juni 2013
Liknande recept
Skriv kommentar