Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tarte med sommarbär

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En somrig, lättgjord efterrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Låt degplattan tina i rumstemperatur ca 1 timme. Rulla ut den direkt på ett lätt mjölat bakplåtspapper och kavla den lätt. Vik upp kanterna och picka hål med en gaffel. Pensla med ett uppvispat ägg och grädda i 225 grader ca 10-15 minuter. Bred på lemon curd och lägg över bären när bottnen kallnat lite. Servera med vispad grädde

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.