Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Teriyakisås/marinad

 
Skriv ut

Denna marinad är en höjdare till grillat. Själv äter jag bara fågel och fisk så denna marinad används oftast till kycklingspett i mitt hushåll.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser i en tjockbottnad kastrull och koka upp. Rör ut potatismjölet med lite vatten och red marinaden till önskad konsistens. När konsistensen känns rätt så tas kastrullen av värmen och marinaden får svalna.
  2. Pensla sedan kycklingspetten med marinaden och marinera minst 2 timmar men gärna mer. Pensla med mer marinad under grillningens gång pch servera gärna överbliven marinad i en skål vid sidan om (ljummen).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.