Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tessans cheescake med färska bär

 
Skriv ut

Variationsmöjligheter

Ingredienser

Instruktioner

  1. 175 grader
  2. Smält smöret. Krossa kexen i matberedaren och rör i smör. Tryck ut i en form 24cm i diameter eller i 12 mazarinformar av aluminium.
  3. Mixa samman de övriga ingredienserna till en jämn smet. Häll i formarna.
  4. Grädda små formar i ca 20 min, stor 20-30 min. Låt kallna och granera med bär, exempelvis jordgubbar, vinbär, hallon, passionsfrukt m.m.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.