Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thaigryta med fisk och nudlar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kryddig nudelsoppa med inspiration från Thailand.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken.
  2. Skala, halvera och skär löken i skivor. Fräs löken i 1 msk olja med 1 msk hackad koriander i en kastrull/gryta ca 1 minut. Tillsätt currypastan och 3 msk kokosmjölk. fräs i 1-2 minuter, rör då och då. Tillsätt resten av kokosmjölken och 1 dl vatten, låt små koka ca 5 minuter.
  3. Skär fisken i bitar, stek fiskbitarna runt om i 1 msk olja i en het stekpanna ca 3 minuter, salta. Lägg fisken i kokossåsen och sjud ca 3 minuter.
  4. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen.
  5. Skär salladslökarna i strimlor och strö över grytan. Servera grytan med nudlarna och garnera med lite strimlad koriander.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.